Блогът на Мастъра

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си - Паулу Куелю, Алхимикът

Beatbox battle in Gabrovo

Уникално състезание по четири от елементите на хип-хопа ще се проведе в зала "Възраждане" в петък 11 април 2008. Изкуство и талант в бийт-боксинг, емсиинг, диджеинг и брейкинг ще покажат млади габровци и гости от Севлиево, Велико Търново и цяла България, каза за „100 вести" организаторът на събитието Александър Макинджиев от шоу-балет „Магия". Такова мероприятие не се е провеждало досега у нас, а в света има ежегодно първенство „батъл". Организаторите очакват да се струпа народ от цяла България и приветстват всички желаещи без възрастови ограничения да се запишат за участие. Възможни са и групови участия.
Бийтбоксингът е модерно изкуство, добило популярност благодарение на „Мюзик Айдъл", в което се имитират звуци от различни инструменти и пеене само с органите на човешкото тяло. Емсиингът е модерен стил хип-хоп, в който римите се създават на момента, чрез импровизация. Стилът става популярен през 90-те години на миналия век благодарение звездата на стила Еминем и биографичния филм за него „Осмата миля".
Началото на състезанието е от 14.00 ч., а съорганизатор е Община Габрово.
по материал на СВЕТЛОЗАР СТЕФАНОВ, 100 вести

1 коментара:

12 април 2008 г. в 22:20 BATTERY каза...

ся остава да намериш снимки или видео от проявата да постнеш нешо пак по въпроса .. вероятно ще има доста които ще се загледат по тях :)