Блогът на Мастъра

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си - Паулу Куелю, Алхимикът

вторник, 29-ти май :)

Днес по обяд ходих до СТЕМО да попълня едно тестче за кандидатстване за работа, миналата седмица seemore ми каза, че си търсят сервизен специалист и си пуснах документите, в понеделник се обадиха, днес направих тест-а, сега ще чакам да се обадят с някакви резултати.
Тъкмо се връщам на компа, и се замислих над това:
http://margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htm
как да стане номера с тея хорица и сала :)

2 коментара:

1 юни 2007 г. в 15:51 Анонимен каза...

ЗДр , мога ли да те попитам какво е било това тестче. За интелигентност или за знания. Ако е за знания, можеш ли да споделиш въпростите от какви области бяха. Питам те всичко това защото и аз май ще се пробвам в стемо. И не се притеснявай , не съм от Габрово и няма да съм ти конкуреция ;)

2 юни 2007 г. в 9:59 admin каза...

А пък аз си мислех, че никой не го чете тоя блог :)
Колкото до СТЕМО, като обявят свободно работно място, пускаш си автобиографииката и мотивационното писмо на jobs (at) stemo.bg, и те ти се обаждат да ти кажат кога да се явиш да попълниш теста, тук за отбелязване е, че не се обаждат на всички подали документи, а само на подходящите (по документи) за длъжността.
Попълваш си тестчето с въпросите, 4 листа с дребен шрифт - основно са в областта на ИТ - да обясниш какво е PCI, BIOS, и всякакви други такива съкращения и кодови имена (LongHorn, Klamath), освен това има въпроси за мрежи, както и няколко въпроса за превод от англииски на български, един български текст, в който да поправиш правописните грешки, и общо взето това е за което се сещам.
След тест-а, по тяхна преценка ти се обаждат за интервю, след което и решават ще го бъде ли да бачкаш за тях или не ;)