Блогът на Мастъра

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си - Паулу Куелю, Алхимикът

Ебане...

Кой ебал - ебал. Който не е ебал - да е ебал. Който е недоебал - ебал съм го. Който са го ебали - да го еба. Който не са го ебали - да се ебе.
Ебем ти, само за ебане мислят всички. Ааа не отричайте, ше ви еба. Да се еба и аз мисля само за ебане. Всичко е един голям ебанджос, ебаx ти. Всеки гледа да наебе някой.
Ебането се е превърнало в екзистенциална цел, ебати. Хората се пазят да не ги наебат и да ходят наебани. Ама има и много дето само си търсят да ги ебат или сами се пребават. Бахти ебаната работа. Е разбира се има и такива дето са си наебани по рождение - те символизират ебаното чувство за хумор на вечно ебаващата се преебана природа на изебания човешки род. Деба ебаното. А всъщност за какво да го еба е ебането освен продължение на същия този недоебан човешки род. Да, целта на ебането всъщност си е чисто възпроизводство, макар че всички ебалници се ебеме заради самото ебане. Няма лошо ама така наебаваме и заобикаляме цялата концепция на ебането.
Една връзка не може нито да мине без ебане, нито да се гради само на едното ебане. (може, може, да се гради на ебане...) Еба го - доста е наебано всичко. Ебем ли го, що е така. Абе ше се ебеме и тва е - па отвреме на време ще се и позамисляме, че да не се преебеме.
Аре стига, че стана ебати ебаната ебня, даеба. Заеби...

1 коментара:

22 януари 2009 г. в 11:33 Анонимен каза...

човек - ти гений , машала бате - евала !!